Bejelentés


Tisza-tavon, Pusztákon át... ...néha reggel, néha este.


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Üdvözlünk a honlapunkon!


Kedvcsináló a Tisza-tavi és Hortobágyi túrákhoz Gabi              Szuku            Geri


  A túrák alkalmával megismerkedhetsz a tó és a puszták kialakulásának történetével, néprajzával, a hajdan itt élő emberek kultúrájával, életvitelével és mindennapjaikkal. Az egykori ősvizeken evezve betekintést nyerhetsz az elárasztott területek és természetes holtágak változatos növény- és állatvilágába, melyek érintetlenségét a szőke folyó még mindig őrzi. Régi árterein, hajdani medervonalában és a környező pusztákon barangolva kerül közelebb a látogató a természet világához. Titkait csak az alázattal felé közlekedőnek mutatja meg. Halász, vadász, madarász lehet, hogy üres kézzel, de biztosan nem üres szívvel tér haza. 
 Idén egy kedvező akcióval indulunk!


 Április 10-től egészen október 30-ig fix 3 napos túrákat szervezünk, melyek péntektől vasárnapig tartanak. A túrák a tiszfüredi Albatrosz kikötőből (www.albatroszkikoto.hu), 5 főtől indulnak. A szállás kikötőkben biztosított a vendégek által hozott sátrakban. A túra vegyesen kerékpáros (1. nap 30-35 km kerékpár) és kenus túra. A kirándulás ára 12.500 HuF/Fő, mely az alábbiakat tartalmazza:
  • 2 éjszaka szállás  • eszközök használata (kenuk, kerékpárok)  • eszköz szállítás  • kompolás  • túravezetés  • az étkezések (vacsora) személyenként + 1600 Huf A mentőmellény a kikötő által biztosított!


Nincs más dolgod, mint átélni!


Bővebb információk:


Gabi: 06/70-329-57-53, Szuku: 06/30-570-66-56, Geri: 06/20-457-07-47


E-mail: zippogab@freemail.hu, canko8@freemail.hu, gergely.jakab@freemail.hu


 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!